• Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en vanaf € 100,- in BE (naar één adres)

  • Altijd voortruffelijk én glutenvrij! 

  • Op ma t/m do vóór 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Een gratis mini ice-pack bij jouw bestelling!

  • Gekoeld bewaren! Na binnenkomst nog zeker 14 dagen houdbaar!

Zakelijk bestellen

Wat zie je er ‘Voortruffelijk’ uit! Ons motto die iedere klant laat stralen! 

Wil je jouw gasten, klanten, bezoekers ook laten stralen en een geluksmomentje meegeven? 
Onze slagroomtruffels zijn een ware traktatie voor iedereen. Bekijk hieronder onze mogelijkheden. 

Stel je vraag

 

Verkooppunten

Word jij ons nieuwste verkooppunt? 

We groeien gestaag door met TruffelSisters en inmiddels liggen onze ambachtelijke slagroomtruffels bij meer dan 30 verkooppunten. Het geheim van de allerbeste Slagroomtruffel houden we voor onszelf maar heb jij een delicatessenzaak, eigen winkel of bijvoorbeeld restaurant? Dan kan het zomaar zijn dat je binnenkort onze slagroomtruffels in de koeling hebt liggen. We komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie

Horeca

Slagroomtruffels van de TruffelSisters op jouw menukaart, yes please! 
Speciaal voor de restaurants, theehuisjes, brasseries en eetcafés zorgen wij altijd voor een verse levering chocolade truffels. Dankzij onze regelmatige kwaliteitscontroles kunnen wij garanderen dat de slagroomtruffels tot wel 14 dagen houdbaar zijn in de koeling. En dan hebben ze nog steeds dé perfecte smaak die je van onze slagroomtruffels mag verwachten! 

Mogen wij je een sample truffels toesturen? Of je een chocoladetruffel laten proeven bij jou op locatie? We leggen je graag ons concept uit en je ontvangt alle informatie omtrent bestellen, levering, inkoop en verkoopprijzen, marges en bijbehorend promotiemateriaal. 

Neem contact met ons op

Evenementen

Gasten welkom heten bij een evenement? Onze slagroomtruffels zijn uitstekend te serveren voor bij een kop koffie of thee. Je hebt de keuze uit de klassieke slagroomtruffel of één van onze slagroomtruffels met smaak, zoals Amaretto, Limmencello, Caramel zeezout of Kokos. 
Naast dat ze héél erg lekker zijn, zien ze er ook nog eens fantastisch uit! 
Afhankelijk van het soort evenement gaan we graag met je in gesprek om te bespreken hoe je de slagroomtruffels het beste kunnen serveren. 

Neem contact met ons op!

Verjaardagscadeau voor alle collega’s

Zomaar een ‘voortruffelijk’ verjaardagscadeau! Regel jij vanuit HR de verjaardagscadeau’s voor alle medewerkers? Een perfect cadeau om te krijgen en te geven. En natuurlijk niet alleen in te zetten als verjaardagscadeau maar ook een surprise voor als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket. Gegarandeerd een blij gezicht bij je collega’s! 

Een verjaardags- of relatiegeschenk voor medewerkers is al mogelijk vanaf € 4,50 p.p. excl. verzendkosten. Mogen wij er een feestje van maken? We hebben ook leuke cadeaupakketten met een heerlijk bubbeltje + slagroomtruffels! 

Neem contact met ons op

Relatiegeschenken

Een tip van de TruffelSisters… Verras je collega’s en medewerkers op complimentendag, nationale bedankdag of bijvoorbeeld secretaressedag met een heerlijk doosje slagroomtruffels. Een relatiegeschenk is al mogelijk vanaf 3 slagroomtruffels in cellofaanzakje met een gepersonaliseerd kaartje. Deze kan je direct uitdelen op de dag zelf. Een alternatief is een geschenkdoosje met truffels door ons laten versturen per post. Informeer naar de mogelijkheden. 

Een kerstpakket samenstellen met onze slagroomtruffels? Jazeker, dit kan! Wanneer de pakketten zijn samengesteld voeg je als allerlaatste onze slagroomtruffels toe bij het kerstpakket. Vooraf bespreken we de leveringsdag en uiteraard zorgen we voor een mooie verpakking. Slagroomtruffels zijn verkrijgbaar vanaf € 4,50 voor 100 gram. We stellen aan de hand van het budget een mooie mix truffels samen! 

Wat is er mogelijk?


* Zakelijk bestellen is al mogelijk vanaf 20 doosjes
* Bezorging op meerdere adressen
* Bezorging op verschillende data 
* Keuze uit diverse smaken slagroomtruffels of maak een mixdoosje
* Variërend van 100 tot 500 gram truffels, je kiest zelf het gewenste gewicht. 
* Personaliseren van de bestelling door middel van een kaartje met eigen gekozen tekst
* Personaliseren van de bestelling met eigen kaartje (bedrijfslogo) 
* Maandelijkse facturatie of bij eenmalige bestelling vooraf een factuur. 

Bestel hier jouw relatiegeschenken!