• Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en vanaf € 100,- in BE (naar één adres)

  • Altijd voortruffelijk én glutenvrij! 

  • Op ma t/m do vóór 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Een gratis mini ice-pack bij jouw bestelling!

  • Gekoeld bewaren! Na binnenkomst nog zeker 14 dagen houdbaar!

FAQ

 

Moet ik maandelijks een order plaatsen met een minimum bestelwaarde?

Wij begrijpen als geen ander dat jouw onderneming niet met een ander te vergelijken is. Daarom hebben wij onze TruffelSisters formule beschikbaar gemaakt voor klein, middel en grote onderneming. Zo stellen we samen de orderwaarde per jaar vast. 

Ben ik verplicht om alle smaken op te nemen in mijn assortiment?

Nee dat hoeft niet. Wel een absolute must en niet mag ontbreken in ieders assortiment is de klassieke slagroomtruffel, ons kindje en ons grote trots waar het allemaal mee begon.

Kan ik maandelijks wisselen van assortiment?

Ja, dat kan! Zo heb je altijd de mogelijkheid om een nieuwe smaak te proberen. Zo hebben we 2x per jaar een Limited Edition. 

Worden er verzendkosten berekend wanneer ik een bestelling plaats?

Een levering slagroomtruffels is gratis bij een minimale bestelorder van € 250,-

Hoe lang kan ik de Truffels bewaren na ontvangst?

Met aandacht en zorg worden de slagroomtruffels stap voor stap bereid. Dat betekent dat je topkwaliteit mag verwachten. Na verzending zijn de slagroomtruffels nog minimaal 3 weken houdbaar in de koeling.

Kan ik 7 dagen per week een bestelling plaatsen?

Als verkooppunt kan je 7 dagen per week een bestelling plaatsen door een e-mail met alle gegevens te sturen naar info@truffelsisters.nl. Naast de truffels kan je ook extra verpakkingsmateriaal bestellen (cadeau doosjes van klein en groot formaat).
Wij toeren heel wat af door heel Nederland. Mocht het ons lukken dan kunnen wij, uiteraard in overleg, de bestelling afleveren bij jou op locatie. 
Gereed maken van alle bestellingen regelen wij op maandag en woensdag. Dan worden alle pakketten aangeboden bij de pakketdienst. 

Wanneer krijg ik een factuur van de geleverde truffels?

Binnen 10 werkdagen ontvang je de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. 

Krijg ik promotiemateriaal?

Zeker te weten! Om een goede start te kunnen maken ontvang je van ons verschillende promotiematerialen. Promotiemateriaal aan vervanging toe, ook dat regelen wij! 

Hoe bewaar ik de truffels?

De slagroomtruffels worden in zakken verpakt per 1,5 kilo. Deze worden in omdozen gedaan door ons. Wij zorgen voor een veilig transport. Eenmaal aangekomen bij jullie op locatie kan je de Truffels bewaren in de koeling of vriezer. Vooraf wel even kenbaar maken zodat wij onze bereiding daarop kunnen afstemmen. 

Een gouden samenwerking met TruffelSisters

Je kan rekenen op de allerlekkerste ambachtelijke slagroomtruffels! We scoren een 9.8 uit 120 reviews. Kies je voor TruffelSisters dan kies je voor kwaliteit. Interesse om een gouden samenwerking te starten? We komen graag langs met samples, om te proberen… Want je wil natuurlijk wel weten wat je verkoopt.