• Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en vanaf € 100,- in BE (naar één adres)

  • Altijd voortruffelijk én glutenvrij! 

  • Op ma t/m do vóór 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Een gratis mini ice-pack bij jouw bestelling!

  • Gekoeld bewaren! Na binnenkomst nog zeker 14 dagen houdbaar!

 

Cadeau per post 

Shop onze verrukkelijke Truffels en verras jouw geliefde, vriendin of collega met een uniek cadeau per post. Truffels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken waaronder de favoriet van velen, de Caramel Zeezout Truffel. 

Kies voor een mixdoosje met alle smaken voor als je echt niet kan kiezen! 

Personaliseer jouw kleinigheidje per post 

Maak jouw cadeau per post extra leuk door een gepersonaliseerd kaartje aan jouw bestelling toe te voegen. Je hebt de keuze uit een klein of groot kaartje voorzien van eigen tekst. 

Ga naar de shop

 

Verjaardagscadeau voor alle collega’s 

Zomaar een ‘voortruffelijk’ verjaardagscadeau! Regel jij vanuit HR de verjaardagscadeau’s voor alle medewerkers? Een perfect cadeau om te krijgen en te geven. En natuurlijk niet alleen in te zetten als verjaardagscadeau maar ook een surprise voor als relatiegeschenk of voor in het kerstpakket. Gegarandeerd een blij gezicht bij je collega’s! 

Een verjaardags- of relatiegeschenk voor medewerkers is al mogelijk vanaf € 4,25 p.p. excl. verzendkosten. Mogen wij er een feestje van maken? We hebben ook leuke cadeaupakketten met een heerlijk bubbeltje + slagroomtruffels! 

Neem contact met ons op 

Hoe werkt het?

Per maand ontvangen wij een lijst met de jarige medewerkers vanuit jullie bedrijf. Wij pakken de Truffels zorgvuldig in en doen er alles aan om op de gewenste bezorgdatum te leveren en het pakket tijdig bij de post aan te bieden. 

Bezorgen van de Truffels is mogelijk voor zowel Nederland als België. 

Personalisatie

Een eigen ontwerp kaartje toevoegen, bijvoorbeeld met jullie bedrijfslogo aan het verjaardagscadeau? Dat kan! Wij berekenen hiervoor € 0,50 handlings kosten per kaartje. 

Facturatie

We houden graag van een transparante en open communicatie. Zo ontvang je per maand één overzicht + factuur met alle verzonden bestellingen van de afgelopen maand. 

Hoe makkelijk wil je het hebben?