Over ons

Het ontstaan.....

Tijdens een brainstormsessie die papa Gilbert had met de sisters omtrent de verkoop van een ingekochte partij huidverzachtende producten, stond hij perplex van het hoge gehalte van innovatieve ideeën om producten aan de man te brengen door de sisters. Zoals zo vaak weken ze al snel van het onderwerp af toen het woord "Slagroomtruffels" viel uit de mond van Gilbert...

Het woord had natuurlijk niks met het basis onderwerp te maken, maar Gilbert kon de meiden al snel uitleggen dat hij de ontwikkeling van dat product echt iets voor de sisters vond, omdat er in zijn ogen al jaren lang geen echte slagroomtruffels meer werden gemaakt. Voor ze het wisten waren de sisters de eerst proef batches truffels aan het maken!

Na een periode van doorontwikkeling (proeven, proeven en nog eens proeven) en de keuze voor de beste ingrediënten werd de slagroomtruffel ontwikkeld die wij nu aanbieden via deze site... de Truffelsisters waren geboren!

De sisters werden een succes en die pallet... die staat waar die stond en staat daar wel goed!

proeven, proeven en nog eens proeven

Janine 

Wij noemen Janine "Sister Kortsluiting", want af en toe maken de twee contactpuntjes in haar hoofd even kortsluiting en gaat ze helemaal los. Zo weet ze met haar harlekijn achtige moves een glimlach te toveren op een ieder zijn gezicht. Aller vreemdst is het dan ook dat naast een beetje gek gedrag , ze ook nog eens een boekhoudkundige kei is!

Lonneke 

Lonneke mag zichzelf kronen tot het meest entertainment achtige zusje van de sisters. Van vroeg in de ochtend tot laat in de nacht gaat dit feestnummer door in de productie en weet zij de zwaarste momenten om te buigen tot één van de leukste dagen in het leven van de sisters!

Roos

Wat zou de wereld moeten zonder spontane sister Roos die vanuit haar Limmense nuchterheid alles weet te regelen. Zelf zegt ze soms door de bomen het bos niet meer te zien terwijl ze alles al op poten heeft staan. Sister Roos is een gezellige chaoot die op zo’n manier zingend door de dag gaat dat de andere zusjes soms twijfelen of de betreffende artieste ook in de productieruimte staat! Ze heeft net als alle andere zusjes een hart van chocolade in de vorm van een muzikale noot!