• Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en vanaf € 100,- in BE (naar één adres)

  • Altijd voortruffelijk én glutenvrij! 

  • Op ma t/m do vóór 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Een gratis mini ice-pack bij jouw bestelling!

  • Gekoeld bewaren! Na binnenkomst nog zeker 14 dagen houdbaar!

Ambachtelijke Slagroomtruffel 

Chocoladetruffels

Een plan is gemaakt! De beste ingrediënten worden ingekocht want de slagroomtruffel moet aan al onze hoge kwaliteitseisen voldoen, aldus Lonneke. En dat betekent proeven, verbeteren, proeven, mixen en nog eens proeven! Een proces wat zorgvuldig keer op keer wordt bijgeschaafd. Iedere slagroomtruffel is omhuld met 100% fairtrade chocolade (Callebaut). En dat maakt, in combinatie met de smaak van de slagroom, dé perfecte slagroomtruffel! 

Diverse smaken slagroomtruffels

En wat we met de originele slagroomtruffel kunnen, kunnen we vast en zeker ook met meerdere smaken! En daar gingen we, opnieuw de keuken in. De creativiteit spatte er vanaf en kort daarna hadden we de smaak letterlijk te pakken! Limmencello, gemaakt met Limmencello (uit Limmen!), Amaretto Truffel, Caramel-Zeezout Truffel, Mokka Hazelnoottruffel en de Kokostruffel

 

proeven, proeven en nog eens proeven

Cadeau per post

Iedere smaak is verkrijgbaar in een gewenste hoeveelheid variërend van 100 tot 500 gram! 
De truffels zijn verkrijgbaar in de webshop. Verzenden doen we inmiddels door heel Nederland én België. Een uniek cadeau per post!  Ons doel? De markt veroveren met onze Truffels. Hoe we dat doen? We starten samenwerkingen met de allerleukste theehuisjes, restaurants, boutiques etc. en met trots mogen wij hen onze verkooppunten noemen. 

Wil je ook een samenwerking starten met ons?

Klik hier 


Liefs 
TruffelSisters

Janine 

Heb je een vraag over een verkooppunt of een aanvraag gedaan voor een evenement? Grote kans dat je Janine hebt gesproken!

Binnen TruffelSisters verzorgt zij alle communicatie over de verkooppunten en verwerkt zij de aanvragen voor de zakelijke markt. En niet alleen het maken van offertes behoort van haar takenpakket, ook de gehele administratie is tot in de puntjes verzorgd bij Janine!

Welke smaak haar favoriet is? Lastige vraag! Dan wordt het toch de Kokos, maar eigenlijk vindt ze ze allemaal geweldig! 

Lonneke 

Lonneke mag zichzelf kronen tot het meest entertainment achtige zusje van de sisters. Van vroeg in de ochtend tot laat in de nacht gaat dit feestnummer door in de productie en weet zij de zwaarste momenten om te buigen tot één van de leukste dagen in het leven van de sisters!

Roos

Wat zou de wereld moeten zonder spontane sister Roos die vanuit haar Limmense nuchterheid alles weet te regelen. Zelf zegt ze soms door de bomen het bos niet meer te zien terwijl ze alles al op poten heeft staan. Sister Roos is een gezellige chaoot die op zo’n manier zingend door de dag gaat dat de andere zusjes soms twijfelen of de betreffende artieste ook in de productieruimte staat! Ze heeft net als alle andere zusjes een hart van chocolade in de vorm van een muzikale noot!

Lot

Al is Lot officieel geen echte TruffelSister meer, het zusje van Roos zal ze altijd blijven! Een drukke kerstmarkt? Een grote order? Of gewoon voor de gezelligheid? Lot staat áltijd als eerste klaar om te helpen. En daar zijn we maar wát blij mee!