• Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en vanaf € 100,- in BE (naar één adres)

  • Altijd voortruffelijk én glutenvrij! 

  • Op ma t/m do vóór 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden

  • Een gratis mini ice-pack bij jouw bestelling!

  • Gekoeld bewaren! Na binnenkomst nog zeker 14 dagen houdbaar!

Onze meest gestelde vragen!

Hoelang kun je de slagroomtruffels bewaren

Onze slagroomtruffels zijn na ontvangst nog minstens 14 dagen houdbaar in de koelkast!

Alle slagroomtruffels worden als pakketje verzonden via PostNL. In 95% van de gevallen leveren zij alles netjes de volgende werkdag, maar helaas komt vertraging soms ook voor (vooral in drukke tijden zoals de decembermaand en rond valentijnsdag!). Wij hebben hier helaas geen invloed op en kunnen om die reden geen bezorgdag garanderen. Heb je de slagroomtruffels op een bepaalde dag nodig? Reken dan voor de zekerheid een dagje extra bij het kiezen van de verzenddag, dat voorkomt teleurstellingen. 

De leverdatum is dus een schatting van het aflevermoment. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren bij de bezorgdienst, waardoor het langer duurt dan gewoonlijk. Zodra wij jouw bestelling verzenden, ontvang je een e-mail met daarin een track&trace code om je bestelling te volgen. Wij versturen een versproduct, dus houd deze track&trace code goed in de gaten. 

De verzendkosten zijn € 4,95 per adres in NL, boven de € 50,00 verzenden wij gratis binnen NL. Voor verzending naar BE is dit € 9,95 per adres, boven de € 100,00 verzenden wij gratis naar BE. 

Die houden we natuurlijk voor onszelf! Je kunt onze slagroomtruffels bestellen in de shop

Slagroomtruffels eet je het liefst vers, uit de koelkast! Hier zijn ze 2 weken houdbaar. 

Invriezen is ook een mogelijkheid, dan zijn de slagroomtruffels 2-3 maanden houdbaar.

Over het algemeen bevatten slagroomtruffels geen alcohol. 

In ons assortiment hebben we wel een aantal slagroomtruffels met likeur. Dit zijn de Amaretto, de Limmencello en de Advocaat (limited edition). 

Ja! Al onze slagroomtruffels zijn glutenvrij.

Nee! Onze slagroomtruffels bevatten lactose. 

Wij hebben verschillende verkooppunten door heel Nederland waar je onze slagroomtruffels kunt kopen. 

Deze vind je hier.

Of je besteld onze slagroomtruffels natuurlijk online in onze shop.

Slagroomtruffels zijn genoemd naar de truffels die je vindt onder de grond. De meeste truffels uit de grond zijn donker en ruw.

De originele slagroomtruffels zijn ook donker en ruw van structuur. 

De bezorging van de slagroomtruffels ligt in handen van PostNL, soms loopt een pakketje hier vertraging op. Wij kunnen jou om deze reden niet garanderen dat de slagroomtruffels op de gewenste bezorgdag aankomen. Wat wij je wel kunnen garanderen is dat de slagroomtruffels op de gewenste dag verzonden worden.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw truffels op tijd in huis hebt? Kies dan voor 1-2 dagen extra verzendtijd!

Een ons slagroomtruffels bestaat uit ongeveer 4 à 5 truffels. Dit verschilt altijd, omdat onze truffels ambachtelijk zijn en het dus scheelt wie van ons deze gemaakt heeft! 

Behalve als verrassing voor je beste vriend of vriendin, je lievelingstante of oom, zijn onze ambachtelijke slagroomtruffels ook ideaal om te geven als relatiegeschenk, lief gebaar voor een jarige werknemer of als bedankje! Want zeg nou eerlijk, iedereen wordt toch blij van slagroomtruffels?

Wil je meer informatie? Klik dan hier.